2013. augusztus 10., szombat

#12. Fejezet

#Tizenkettedik nap

Bátyám háza előtt lassított a busz majd teljesen megállt. Izgatottan siettem le a buszról jó pár embert félrelökve. Mikor kiértem megpillantottam Chris-t ahogy hanyagul nekidőlve vár a postaládánál. Rohanásba kezdek majd nyakába vekem magamat és szorosan megölelem. Dereka körül összefonom lábamat és mint egy kisgyerek nem akarom, hogy a pillanatnak a varázsa elmúljon ezért még szorosabban ölelem. Viszonozza az ölelésem majd egy puszi után levakar magáról.
-Jó látni Zoe.- mondja mosolyogva.- Tetszik a hajad.
-Téged is.- mondom majd a bókot megköszönöm és vissza fordulok a buszhoz. Jake és Edgar hozzák le csomagjaimat. Ed a videoklip készítője és nagyon jó barátja egyben Jake-nek. Amikor meglátom őket intek, hogy jöjjenek. Ed megrázza a fejét és még mielőtt visszamenne egy erőset ráver barátom hátára, ami egy Ügyes legyél! biztatás akart lenni. Mellém ér én pedig szorosan hozzábújok mire Chris felvonja szemöldökét.
-Chris ő itt a barátom Jake Miller.- férfiasan kezet ráznak és imádkozom  hogy a bátyám nehogy eltörje Jake kezét, hogy megmutassa ki az úr a házban. Nem mintha Jake nem lenne olyan erős mint ő.- Jake ő pedig a bátyám Chris Sugg.
Megan lép ki a buszból nyomában a két Harris testvér. Megan megpillantotta testvéremet és hosszú lábaival elrugaszkodott a talajtól és rohanni kezdett felé. 
youtube | Tumblr-Chris baby! Jó látni.- mondja majd arcára nyom egy hatalmas puszit.
-Megan szívem! Jó újra látni!- mondja.- Még mindig gyönyörű vagy!
Megjegyzésén és az előbbi jeleneten már nem is csodálkozom nem úgy, mint a mellettem álló Jack. Figyeli barátnőjét ahogyan egy -számára még idegen- férfit ölelget aki jó pár évvel idősebb nála. Kezén megfeszülnek az izmok és dühösen figyeli őket. Megveregetem finoman a vállát és egy apró mosolyt küldök felé. 
Chris bevezet a szobánkba Megan-nal, mert a bátyám kijelentette, hogy az ő házában én nem fogok hancúrozni. Egy ideig dühösen fújtam rá majd megadtam magamat és becuccoltunk az egyik vendégszobába. 
-20 perc és kész a vacsora.- mondta majd ott hagyott minket. 
Előveszem az estére előkészített ruhámat és már a fürdőszoba felé veszem az irányt mikor legjobb barátnőm besprintel elém és bevágja előttem az ajtót.
-Bocsi!- mondj az ajtó túloldaláról.
Mérgesen ülök le az ágyra és miután megunom a várakozást átmegyek a fiúkhoz és megpróbálom kisajátítani a fürdőszobát.
-Van bent valaki?- kérdezem Jack-tól a fürdőszoba ajtóra mutatva.
-Igen, Jake!- felele.- Figyelj Zoe. Mi volt ez odakint Meggi és Chris között?
Nevetve leültem mellé és egy hangos sóhajtással belekezdtem a mesélésbe:
-Megan-nak a bátyám volt az első szerelme. Igen ne nézz ilyen szemekkel, mert tudom mire gondolsz! Chris 18 volt Megan pedig csak 15. Nagy nyári szerelem volt az övék de ahogy látod véget is ért. Chris egyetemre ment Megan pedig vissza Amerikába. De utána barátok maradtak. Nagyon jó barátok. És el kell, hogy mondjam semmi okod az aggodalomra, mert csak barátok! Se több se kevesebb!
Megértően bólogatott majd otthagytam és bementem Jake-hez a fürdőbe.
-Hé ember tudod, hogy bent vagyok!- kiált fel a zuhanyfüggöny mögül.
Halkan felkuncogok és bemászok mellé a fürdőbe.
-Ja csak te vagy!- mondja és szemei felragyognak.- Vártalak.
Kezét végigcsúsztatja meztelen bőrömön és közel húz magához, hogy megcsókoljon. 

Kicsit késve érek oda a vacsorához. Leülök és a mellettem lévő szék is üres még. 
-Elég lassan fürdesz!- jegyzi meg Chris.
Arcom színe vörösre változik és ruhámat vizsgálom, mintha oly' érdekes lenne. Két kéz markolja meg széktámlámat majd Jake arca tűnik fel látóterembe és nyakamhoz hajol és sikamlós nyelvével megcsikiz.
-Khmm.- köhög bátyám és már fel is szolgálta a vacsorát. 
-Mióta vagy ilyen házias?- kérdezem tőle.- Amióta megkérted annak a bigének a kezét?
Szeme elkerekedtek és felköhögte az imént lenyelt levest.
-Honnan tudtad meg?
Most én csináltam ugyan ezt. Csak még ki is rúgtam a széket magam alól, hogy felállva nagyobb nyomatékot adjak hangomnak.
-TE MEGKÉRTED ANNAK A KURVÁNAK A KEZÉT?
Finn halkan felnevetett míg a többiek csak meredten néztek rám. Jake tért elsőnek észbe és megkért, hogy üljek le. Mivel nem tettem megfogta kezemet és lerántott a székemre, kezét combjaimra tette. 
-Mégis mi közöd van ahhoz, hogy kinek, miért és mikor kérem meg a kezét?-kérdezte fennhangon Chris.
-A húgod vagyok. Egy rohadt üzenetet azért írhattál volna!
-El akartam mondani de sejtettem, hogy rosszul fogadod.- védekezett.
-És mikor akartad elmondani?- kérdeztem.- Amikor megházasodsz száz ember előtt én pedig Angliában megkapom a képeket postán? Vagy amikor már a harmadik gyereketeket várja? Heló Zoe, képzelt Anna most várja a harmadik gyerekemet. Hát nem jó? Chris te voltál az egyetlen ember akiben bíztam ebben a kicseszett családban és te is elárultál  Még mit titkolsz a múltadból, a múltunkból? Lehet nem is vagyunk testvérek?  
Chris is kirúgja maga alól a széket és én is felállok. Egymás szemébe nézünk. Majd elkezd velem ordítani:
-Még mindig én vagyok a mi kikúrt családunkban az egyetlen aki foglalkozik veled ezt ne feledd. Tudod hányszor védtelek már meg? Te nem emlékszel de anyánk számtalanszor megvert. Nem azért voltál kórházban, mert leestél a mászókáról, a frászt. Az a drogos seggfej vert meg! Te még csak 3 éves voltál és megvert. És semmi jogod beleszólni a szerelmi életemben. Én sem teszem pedig nagyon szívesen kiosztanám ezt a kis popsztárt itt melletted. De még nem tehetem! Majd ha otthagy téged valaki másért! Mért nem tanulod meg, hogy a zenészek csak átverik a mifajtánkat, az istenért Zoella!
A mellettem ülő Jake-re pillantottam és egy másodpercig átfutott az agyamon. Mi van ha olyan mint anyánk? Kiűzöm a rossz gondolatokat a fejemből és újra bátyámra nézek. Szóra sem méltatva felkapom a kabátomat a fogasról és kimegyek a hideg Los Angeles-i éjszakába. Chris lohol utánam és hátulról erősen átölel.
-Sajnálom. Mindent amit mondtam odabent.
gifs zoella zoella280390 zoe sugg BABIEEESS joe sugg thatcherjoe damn good genes -Én is.- mondom majd szemebe fordulok vele és megölelem.- Többet nem akarom Őt emlegetni. Sehol!
-Rendben de ha meg akarsz róla tudni pár dolgot nyugodtan kérdezz.- mondta.
Szemébe nézek és eszembe jutnak a vicces pillanatok amiket együtt éltünk át. A közös emlékeim kezdenek elhalványul. Lehet egyszer teljesen kilép majd az életemből? A nagy távolság vagy a veszekedések miatt? Nem tudom de az biztos, hogy nem engedem el!
-Mi a baj?- kérdezi.
-Megígéred, hogy soha sem hagysz el?
-Megígérem.- nevet fel majd megölel és visszamegyünk a házba.
Pezsgővel a kezünkben (mindenkinek egy üveg a kezében) elkezdtük a visszaszámolást. Jake mellkasának dőlve nem is éreztem annyira hidegnek az időt. Pedig az volt. Az utolsó három szám előtt szembe fordultam Jake-el.
És egynél az újévet csókunkkal indítottuk. 

Ez az év más lesz mint a többi.





2013. augusztus 7., szerda

#11. Fejezet

#Hatodik nap

Három nap pihenés után elindultunk újabb koncertek helyszínére. Mai állomás: New Orleans. Kicsit fáj a szívem, hogy ott kellett hagynunk Jake családját és Kelly-t is de a rajongói már várják. Délutánra értünk a szállodához. Hangos sikítás fogadott minket ahogy végigmentünk a busz és a szálloda közötti kis úton. Miután kicsit kipakoltunk ebédelni indultunk. Jake bérelt egy kisebb sportautót és azzal fedeztük fel a várost és kerestünk egy éttermet. Valahol a város szélén találtunk egy eldugott kis fakunyhót ami kicsit hasonlított a Leeds-i étteremhez amibe annyit jártunk Jake-el. Hátra ültünk le egy kis boxba. Én belülre ültem Jake pedig szorosan mellém miután felakasztotta kabátjainkat. Combomra tette kezét és egy puszit adott arcomra. Egy mosollyal ajándékoztam meg.
-Mit szeretnél enni?- kérdez miközben az étlapot bújja.
Egy pincérnő érkezik mellénk és felteszi ugyan ezt a kérdést. Bár neki hangja sokkal nyávogósabb, mellei nagyobbak és pólóján a kivágás a köldökéig ér. Hidrogén szőke haját ujjai körül tekergeti. Tekintete pedig Jake-et pásztázza.
-Én egy salátát kérek.
-Dehogy mindig csak salátát eszel, baby.- rázza meg fejét Jake.- Két extra nagy hambit kérünk sok sültkrumplival, ketchuppal és egy nagy cola-val.
Rosszallóan lóbálom szőke fürtjeimet.
-És ha elhízom?- kérdezem.- Akkor is együtt akarsz majd velem lenni?
Hangosan felnevet és közel húz magához, mellkasára fektetem fejemet.
Eat more, care less | via Tumblr-Ti nők mikor fogjátok már fel?- suttogja a fülemben.- Mindenhogy szeretlek. Akármilyen is légy.
Elpirulva ölelem át és szívom be férfias illatát. Axe és cigaretta füst keveréke. Eddig fel sem tűnt, hogy Jake cigizik. Igazából még nem is láttam kezében cigarettát.
-Jake!
-Tessék?- néz fel telefonjából amit fél kézzel nyomogatott eddig.
-Te dohányzol?
-Hát elszívok egy két szállal éjjelente de csak ha nem tudok aludni. Amióta vagy nekem nem szívtam el egy szálat sem!- mondja.
Boldogan nyomok egy puszit az orrára majd megérkezik az amerikai emberek által hamburgernek hívott monstrum. Felmérem a helyzetet majd megmarkolom az ételt és egy óriásit harapok bele. Az ízek bombaként robbannak számban. 5 éve nem ettem semmilyen húst. Csak a saláta és én. De most kivételt teszek és jó dolog. Jake figyel ahogy végül eltüntetem a hamburgert ami nagyobb volt egy időben még nálam.
-Tudsz te ha akarsz.- jegyzi meg.- Milyen volt?
-Nagyszerű.- felelem.- 5 éve nem ettem már ilyen finoma. Nem mintha a saláta nem lenne az de egy idő után minden változatát meg lehet unni.
-5 év?- kerekednek el szemei.
-Jól hallottad.
Jake fizet majd kimegyünk a kocsihoz. Gyomrom tele van és úgy érzem, hogy soha többé nem tudok egyetlen falatot sem leerőltetni a torkomon.

A backstates-ben őrültek háza van. Jake-el nyugodtan nézzük ahogy nyüzsögnek körülöttünk majd kis idő múlva megszólal.
-Hoztam neked valamit!
A bal oldalán lévő hátizsákban kutat míg végül ki nem húz belőle egy napszemüveget.
-Ez olyan mint az enyém csak egy kis változtatással.- mondta majd végighúzza ujját a lencsén és észere veszem a gravírozott feliratot.

Love

Elérzékenyülten mosolyogtam rá majd csak egy csókra volt időnk utána rohant is fel a színpadra.
-Nagy a szerelem?- kérdezte Finn és leült mellém.
-Úgy érzem.- mondom majd csak egy pillanatra felemelem a fejemet, hogy rá nézzek majd újra  a napszemüveget forgatom kezeim  között.
-Tudod még soha nem láttam ilyennek. Mintha hipnotizálva lenne.- hangosan felnevet.- Vagy valami erős szer hatása alatt áll.
Belebokszolok karjába. Majd felveszem a Jake-től kapott napszemüveget és Fnn vállára hajtott fejjel hallgatom barátom hip/hop és rapp zenéjét. Mire újra kinyitom a szememet valaki éppen cipel. A sötétben még a szemüveg is lassítja a tájékozódásomat ezért fél kezemmel feltolom a fejemre.
-Szia.- mosolyog arcomba édesen barátom.- Elaludtál a fellépés alatt.
-Hova megyünk?
-Visszaviszlek a buszhoz és adok még pár autógrammot a rajongóknak aztán irány LA.
Egy csókot nyomtam szájára majd hagytam, hogy felvigyen a buszba és a kanapéra fektessen. Még emlékszem, hogy betakar és ad a fejemre egy puszit. 
Utána minden elsötétült és elaludtam.

2013. augusztus 4., vasárnap

#10. Fejezet


#Harmadik nap

A másik oldalamra fordulok és megdörzsölöm a szememet. Mikor meglátom Jake-et álmosan felnevetek.
Tessa, a kis bundás szörnyeteg fekszik rajta. Egész arcát beborítja a fehér szőr de Jake mégsem mozdul. Leveszem róla a kutyust és lerakom a földre. Közel bújok hozzá és hallgatom hogyan ver szíve. A tegnap estére gondolok és jól elraktározom az agyamba, hogyha egyszer gyerekeimnek elmesélhessem legjobb karácsonyomnak minden emlékét. A második helyen a tavalyi karácsonyom áll. Chris-el töltöttem mint minden eddigi ünnepet és pókereztünk meg ittunk. Elnyertem tőle elég sok pénzt, előtte még elmentünk a hidegben egy két körre motorozni és nekünk ez volt a karácsony. Nem volt meghitt, családias és még nem is kellemes. Ahogy nálunk a Szilveszterek sem voltak azok. Amint betöltöttem a 18 Chris-el jártam bulizni. Általában ott is csak ittunk. Tavaly kivételével, mert ott volt keményebb dolog is mint pia. Csak ezeken az ünnepeken voltam elengedve. Az év további részében apám általában otthon dolgozott és nem engedett sehová. Ezért nem volt csak egy barátnőm és ezért nem volt egyetlen igazi kapcsolatom.
De így Jake-et nézve jó, hogy vártam. Örülök, hogy egy ilyen srác lett nálam az első. Óvatosan kinyitotta szemét és rögtön vissza is csukta. A függönyön keresztül is bejövő fény zavarta.
-Ne bámulj már.- mondta és vállamat kicsit arrébb lökte de csak óvatosan.
-Már kilenc óra.- mondom.- Kelljél felfele.
-Mért jó az nekem?- kérdezi és csak egyik szemét nyitotta ki.
-Hát én elmegyek zuhanyozni.- mondom.- És van még hely mellettem de én most megyek.
Szemei kipattannak és felugrik.
-Mért nem ezzel kezdted.- mondja.
Ölébe kap és úgy visz egészen a fürdőszobájáig. Nem volt valami gyors a Jake-el való zuhanyzásom de nagyon élveztem. Tisztán és felfrissülve megyek le a lépcsőn Jake szorosan a nyomomba és derekamat fogja.
Befordulunk a konyhába. Jake anya beszélget egy nővel. Festett szőke haja kontyba van felfogva. Harsány nevetése betölti a szobát és amikor felénk fordul megállásra késztet. 
-Kelly?- kérdezem de nem kellet volna, mert a választ úgy is tudom.
-Jézus isten Zoe!- mondja.- De rég láttalak.
-Honnan a francba találtál meg?- kérdezem.
Kelly anyámnak egyik nagyon jó barátnőjének volt a lánya. Évekig járt még hozzánk miután anya elindult a világ körüli turnéjára, mert zenész volt. Négy éves lehettem amikor anya végleg lelépett ezt is csak Chris-től tudom. Szerettem Kelly-t, ő volt a bébiszitterünk. 16 éves volt amikor felfogattuk de amikor betöltötte a 19-et már nem jött. Imádtam minden nyarat amit ott töltött nálunk.  Nem értettem, hogy mért ment el és a mai napig nem is jelentkezett. Mára felnőtt. Olyan 30 év körüli lehet, a jegygyűrű a kezén arra utal, hogy elvették. Nem csoda nagyon kedves lány és mindig őszinte.
-Igazából nem hozzád jöttem.- mondja.- Azt sem tudtam, hogy itt vagy és hogy a csudában emlékszel még rám annyi idő után?
A kérdések csak záporoztak de Jake félbeszakította. 
-Ahogy látom ismeritek egymást.- mondja majd elengedi a derekamat.- Örülök, hogy itt vagy Kelly néni.
Nagyokat pislogtam, hogy megértsem mégis mi történik körülöttem. Végül úgy döntöttem, hogy leülök és egy kávé után talán tisztábban látok.
-Kelly az unoka húgom.- világosít fel Jake anya.
Megköszönöm a reggelit és leülök a kanapéra. Kelly jön utánam szorosan mellém ül és rám szegezi tekintetét.
-Tudom, hogy haragszol és meg tudlak érteni de azért hallgass meg kérlek!- mondja.- A nyáron egy kis bulit terveztünk csak. Meg kell értened csak élvezni akartam az életet. Híres táncos lettem a legjobb barátnőm pedig Ashley, az az Ashley Frost majd Styles végül pedig Pena, akit mindenki ismer! Aztán egy koncerten találkoztam a szerelemmel, bár ő csak Logan-nek hívja magát. Majd minden ment a maga módján, randik, csókok és hasonlók. Egyszer pedig megkérte a kezemet. Aztán már az óltál előtt találtam magamat. Két csodálatos gyermekem lett tőle. Töltöttem éveket ott Londonba de időm se volt megkeresni. Pár hónapja próbáltalak felkeresni de nem találtalak titeket a régi lakásnál. Anyádat mintha elnyelte volna a hó! Mi van Theodora Williams-al? Nagyon rég hallottam a hangját bárhol is.
the object of my affection | Tumblr-Az anyád Sweety?- kerekedett el Jake szeme aki minden bizonnyal eddig oda kintről hallgatózott.
-Még nem mondtad el neki?- kérdez Kelly.
-Nem még nem.- rázom a fejemet.- Soha nem dicsekedtem az anyámmal. Ezt már azért tudhatnád. Jake te pedig remélem megérted mért nem beszélek az én iszákos, drogos és pénzéhez anyámról aki pár lemezszerződés miatt elhagyta az egész családomat.
Jake megértően bólintott majd közelebb jött és erősen megölelt. Érzetem szívének minden dobbanását. Vállam felett Kelly-re néztem és az évek alatt összegyűlt düh és harag rögtön eltűnt ahogy mosolygós arcára nézem. Évek óta nem láttam de tekintete még mindig ugyan olyan nyugtató és barátságos. 
Egy bögre forró csoki és újra Jake egész családjával valamint barátainkkal ülünk egy szobában a Karácsonyfa alatt és beszélgetünk.
-Annyira örülök, hogy egy ilyen lányt szedtél össze, mint Zoe!- mondja Jake-nek testvére.
-Nehéz volt rátalálni. Mondhatni egy fél világot átrepültem érte.- nevet Jake.- De mosolya mindent kárpótol.
-Ennek örülök.- mondja Kelly.- Végre egy zenész aki nem csak fájdalmat okoz neki.
Egyet értően bólintok majd fejemet Jake vállára döntöm. Majd felmentünk a szobájába és kettesben az ágyra dőlve folytattuk beszélgetésünket.
-Be kell vallanom soha nem voltam még ilyen boldog.- mondja Jake.
-Ennek igazán örülök.- mondom.- Én sem voltam. BSenkinek men szoktam az érzéseimről mesélni. Megan a legjobb barátnőm de neki sem beszéltem igazán magamról. A képességei ember felettiek ezért ismer szavak nélkül is. De neked elmondom, hogy amikor csak rád gondolok fura érzés kerít hatalmába. Az agyam azt súgja, hogy nehogy el engedjelek, mert szükségem van rád és szeretlek.
Szemét ragyogás töltötte be. Kezével megsimogatta hasamat majd lejjebb csúsztatta derekamra. Minden érintésétől bizsergett bőröm. Csókja égette ajkaimat. Majd egy apró szócskát lehelt két csók között:
-Szeretlek.


Ne menj el komment és pipálás nélkül!

NÉVTELENÜL IS HAGYHATSZ A CHAT-BEN ÉS ITT KOMMENTBEN IS MEGJEGYZÉST!
xoxo,
Dreamy Girl~