2013. július 24., szerda

#7. Fejezet

Szavazz kérlek, hogy legyen-e második évad/kötet, azaz legyen-e a történetnek folytatása?
Kíváncsi lennél Zoe és barátai egyetemi életének 2. évére??
Akkor kérlek szavazz!---> :)


Idézetek Jamie McGuire Gyönyörű sorscsapás c. műből!

#Második nap

Egy zacskó olvadt zöldborsót dobok be a mini hűtőben, amit 2 órával ezelőtt vettem egy közeli éjjel nappaliban. Jake elég szépen megverte Austin-t a clubban. Finn és Jack rángatták le róla. Most pedig itt fekszik monoklis szemmel és vérző ököllel. Megijedtem ettől az egésztől és egyben tőle is. Eddig azt hittem sikerült elég jól megismernem Jake-et 4 hónap alatt de tévedtem. Ezt az oldalát még nem láttam. Sokat jártunk el bulizni de részegen sem volt ilyen ingerült. Igaz annak a srácnak az egyetem melletti szórakozó helyen jó párszor behúzott de állítólag volt oka. De nekem nem mondta el. Az este hatásai után vettem egy forró fürdőt és törülközőbe csavartam magam majd kimentem a fürdőből. Körbenéztem a szobában. Finn és Jake is eltűnt. Nyugodtan fordultam a pizsamám felé és a törülközőt a lábfejemre ejtettem. Halk kuncogást hallottam a hátam mögül. Gyorsan belebújtam bátyám egyik pólójába amit pizsamának használok valamint egy fehérneműbe és megfordultam. Jake feküdt a földön és engem bámult.

-Mi a szart csinálsz itt?- kérdeztem ingerülten.
-Szerinted?- kérdezett vissza.- Fekvőtámaszozom.
Térdeit felemelte a földtől és karjait behajtotta. Orrával megérintette a földet majd karjait kiegyenesítette. Pár fekvőtámasz után hanyatt dobta magát és hasát kezdte erősíteni.
-És mégis, mért kellett ezt hajnali 3-kor?
-Mert le kell vezetnem valamivel a dühömet!- mondja.
Elsétálok mellette és leülök az ágyára. Körbenézek a szobában. Mindenhol nyitott bőröndök. Még csak egy nap telt el, hogy elkedztük ezt az egész turné dolgot de már van véleményem, úgy érzem. Előveszem a kamerámat és magam elé tartom.

-Sziasztok. Zoella vagyok és Teneess Lane-ből jelentkezem. Egy szállodából. Éppen túl vagyunk egy elég érdekes estén. Jake megvert egy srácot, aki  hozzám mert érni. Én kicsit berúgtam. Finn elmenekült ebből a szobából, de megértem. Jack és Megan pedig éppen nagyban vízszintes tangóznak. Biztos értitek mire gondolok.- nevettem fel.- Erről a turnés életről pedig annyi lenne a véleményem, hogy minden elismerésem annak aki bírja ezt. Minden nap egy másik szoba ahol csak egy estét töltesz. Reggel rohanás, pakolás és a busszal indulás az új helyszínre. Elég megterhelő még belegondolni is. Zoe Sugg jelentkezett.
Összecsuktam a kamerámat és az éjjeli szekrényemre tettem. Jake ült velem szemben és engem figyelt.
-Miért tetted Jake?- kérdeztem. -Mért kellett megütnöd?
-Érdekel?- kérdezett.
Bólintottam. Átült mellém és a szemembe nézett. Ujját végighúzta állkapcsomon és államnál megállt. Óvatosan maga felé húzott. Lehunytam szememet és átadtam az irányítást. Óvatosan megérintette ajkamat majd időzött egy kicsit. Talán félt, hogy elhúzódom de mivel nem tettem tovább folytatta. Apró puszikat adott majd merészebb lett és nyelvünk egymásba gabalyodott.  Óvatosan végig dőltem az ágyon és magammal húztam Jake-t.
Steamy Kisses | via TumblrMerészségemet a magamba döntött fél üveg Jack Daniel's-nek köszönhetem. Zihálva váltunk el egymástól. Barna szemeivel végigmért majd megrázta a fejét. 
-Ezt most nem tehetem.- mondta majd felállt.
-Miért?- kérdeztem.
-Mert be vagy rúgva Zoe.- mondta.- Így csak kihasznállak.
-Dehogy vagyok berúgva.- mondtam majd felé közeledtem.- Akarlak Jake. El sem tudod képzelni, hogy mennyire.
Szeme felcsillant és újra az ágyon kötöttünk ki. Lerántotta rólam a pólót és mohón csókolt. Megragadta bugyimat és fél kézzel lerántotta rólam majd eddig melleimet takaró kezemet elvette és sikamlós nyelvével mellbimbómat csókolgatta.
-Gyönyörű vagy!- mondta.
Keze combjaim közé csúszott én pedig fel-felsóhajtottam. Ujjai ott jártak ahol még férfi kéz eddig soha. Lábam ívbe hajolt Jake pedig felém nehezedett.
-Nem kell ma este.- lihegte.- Ha nem akarod nem kell. Várok amennyit csak szeretnél.
-Szerintem már vártunk eleget!- mondtam.-Kívánlak Jake Miller.
Felbátorodva felugrott és bőröndjéből előhúzott egy óvszert.
-Felhúzhatom én?- kérdeztem amikor újra felettem volt.
Nevetve odaadta nekem én pedig fogammal feltéptem a csomagolást és felhúztam. Lehunytam szemem és agyamon átsiklottak az emlékek. Az esték amikor az étterem után hazakísért és még maradt nálam. Ahogy mindenről tudtunk beszélgetni. Ahogy mindent elmesélt nekem és én is neki. Ahogy most a barátságunkat és minden érzelmünket felteszünk valami nagyobbért, ami tönkre is tehet minket. Félelmetes és egyben izgalmas is. Talán ez már régóta szerelem volt köztünk csak csókok és hasonlók nélkül? És ez egyáltalán lehet szerelem valaha is?
-Nézz rám Zoe!- kért.
Felnéztem rá. Fejét óvatosan oldalra billentette és lehajolt megcsókolni. Teste megfeszült és belém hatolt. Felkiáltottam a csodálatos és égető fájdalomtól. Elengedtem magamat és teste ütemesen mozgott. Magamhoz vontam, ő pedig felnyögött, amikor az érzés, az élvezet túl elsöprő lett.
-Olyan régóta kívánlak!- mondta.
Vékony izzadtság réteg fedte bőrünket.
-Jake.- mondtam ki nevét.
Utoljára belém hatolt majd reszketve és fáradtan felém emelkedett. Pár perc múlva ellazult és mellém dölt.
-Nem semmi első csók volt- mondtam.
-Tökéletes.
Derekam köré fonta karjait én pedig mellkasára tettem fejemet. Órákig feküdtem ébren és csak ütemes szuszogását hallgattam. Amikor hajnalodni kezdett óvatosan kibújtam kezei közül és lezuhanyoztam. Belebújtam egy Jake Miller feliratos kapucnis melegítőbe és futónadrágot húztam. Az ajtót halkan bezártam magam mögött és lementem a hallba. Körülnéztem volt pár rajongó, aki a kirakott kanapékon ült. Fejemre húztam a kapucnit és elmentem kocogni. Nem lehetett pár foknál több a reggeli időjárás, mert mikor kiértem leheletem fehér ködként távozott. A betont csak zúzmara borította. Holnap lesz karácsony estéje de hó sehol.
Izzadtan értem vissza a hotelbe. Mikor beléptem a szobába már a többiek is bent voltak.
-Jó reggelt.- köszöntem.
-Hála istennek!- mondta Jake és megölelt.
-Mi van itt emberek?- kérdeztem.
-Azt hittem eltűntél!- mondja Jake.
-Nem.- mondom ha ez nem lenne elég világos, hogy itt vagyok.- Csak futni voltam.
Furán fürkészem Jake-et majd inkább csak legyintek a dologra és megcsókolom. A lélegzetüket visszafojtják, Jake lefagy én pedig megijedek.
-Ja, hogy csak szexre kellettem.- mondom és szememet égetik a könnyek.- Értem.
Bemegyek a fürdőbe és magamra zárnám az ajtót ha valaki nem nyomná a másik oldalról befelé.
-Kopj le!-mondom.


Ne menj el kérlek egy komment vagy szavazat nélkül,
xoxo,
Dreamy Girl~