2013. május 27., hétfő

#1. Fejezet

Fáradtan pillantottam bele a tükörbe. Egész éjjel az új videómon dolgoztam. Felvettem az egyetem környékét, pár termet és ezzel fel is fedeztem az egyetemet. A szerkesztés és az zene beillesztése után feltöltöttem a videót. Körbenéztem még a csatornámon és akaratlanul is rákerestem Finn Harries-re.
Aki ugyan úgy YouTuber mint én. Csak ő szerkesztő és társsegéd az ikertestvére csatornáján. A JacksGap-en.

Az éjszakázás nyomait próbáltam eltüntetni a szemem körül az alapozóval amikor az ajtómat vette valaki célba és ütni kezdte. Megan érkezésére számítottam. Helyette amikor kinyitottam az ajtót egy fiú esett be rajta.
Megfordult és bevágta maga mögött az ajtót és lecsúszott az ajtófélfán. Rendőrök hangját lehetett kintről hallani. Talán egy percig időzhettek a folyosón. Utána továbbmentek. Felnéztem a fiúra aki időközben felállt. Őrjítően mosolygott. Lehajolt és arcomra meleg csókot lehelt.
-Köszönöm.- mondta és már indulni készült. De visszafordult.- Jake voltam.
Majd eltűnt. Bezártam az ajtót és csak ekkor néztem végig magamon. Hajam kócosan volt felkötve a fejemre. Sminkem csak félig volt kész és kacsás pizsamámról pedig ne is beszéljek! Szekrényem csordultig tele volt ruhával de nem tudtam választani. Egy folytában a titokzatos Jake járt a fejemben. Végül megtaláltam az elviselhető öltözéket.
Hasam óriásit morogva jelezte, hogy éhes. Mivel az egyetemen csak ebéd van ezért a további étkezésekről nekünk kell gondoskodnunk. Bezártam magam mögött az ajtót és  elindultam megkeresni az előadó termet. Belépve megcsapott a hangzavar és egy kezet láttam csak lóbálózva. A legjobb barátnőm felé igyekeztem és alig vártam, hogy beülhessek mellé és átöleljem. Nem figyeltem semerre aminek eredménye az lett, hogy neki mentem valakinek és könyveink a földre hullottak.
Ugyan az a szempár és huncut mosoly fogadott amikor felé pillantottam amit még a szobámban láttam.
-Már megint te?- kérdeztem.
-Én is feltehetném ezt a kérdést!
Lehajolva elkezdtem felszedegetni a papírokat. Mikor felálltam újra barátnőm fel vettem az irányt de egy kéz visszarántott.
-Legalább a neved mond meg!- kért.
-Zoella!- feleltem és otthagytam.
Megan kuncogva figyelt ahogy szétesve leülök mellé és átölelem.
-De jó látni.- mondom.
-Szintúgy!- bólint.- De látom már megismerkedtél valakivel. Nem elcsépelt romantikus dolog nekimenni valakinek? Legalább elkérte a számod?
-Ahhj...- fújtattam.- Hiányoztál.
Megan három éves korom óta a barátnőm. Akkor lépett be az életembe mikor anyám elhagyott minket. Azóta sem hátrált meg és hagyott el. Akárcsak a testvérem lenne. Én kapartam fel az őrült bulik után ő pedig elrángatott a laptopom elöl amikor már több napja egy blog bejegyzést vagy videót szerkesztettem. Én voltam a jó Ő pedig a rossz! Az ellentétek vonzzák egymást!
Finn kocogtatta meg a padunkat amire abbahagytuk a beszélgetést. Végigmért tekintetével. Majd Megan-t is.
-Heló Finn vagyok.- bólintott neki oda.- Zoe arra gondoltam eljöhetnétek velem meg pár barátommal bulizni. Megmutatnánk nektek a város legjobb clubját! Nos?
-Zoe nem olyan Ő nem...- nem hagytam, hogy befejezze Megan.
-Persze. Írd ide a  címet és megyünk.- mondtam.
-Majd értetek jövünk. Holnap este 10-kor kint.- mondta és elment.
Felült Jake mellé és elkezdtek beszélgetni. Lányok ülték körbe őket és figyelték minden mozdulatukat.
Jake mosolygott rám mikor észrevette, hogy figyelem. Elfordítottam fejemet de arcom piros színre változott.
-Zoe. Mi lett veled csajszi?- kérdezett. Eddig nem sok buliba jártam nem lepett meg a kérdése.
-Otthon hagytam az összes jót és csak a rosszat hoztam magammal. Változni akarok Megan. Nem akarok egész éjjel a szobámba ülni és tanulni. Az egyetemi éveimet úgy szeretném majd a gyerekeimnek elmesélni, hogy az egész egy nagy buli volt. Nem pedig dög unalom. Szóval velem tartasz?
Megan egy kicsit töprengett majd szája szélén feltűnt egy apró mosoly.
-Bulizni megyünk!- nevetett.

Aztán elkezdődött az eligazítás.