2013. július 31., szerda

#9. Fejezet

Véget ért a szavazás minden bizonnyal lesz második kötete a történetnek! 
Az ötleteim már megvannak és remélem még jobban fog nektek tetszeni mint az első.:)
Valamint szeretném segítségeteket kérni, a második kötethez szeretnék TRAILERT és tudna nekem ebben valaki segíteni? (Gif-ekkel szeretném) Ha igen kommentben vagy chetben jelezze!

Köszönöm!






Kinyílt előttünk az ajtó és egy mosolygós nő lépett ki.
-Jake.- mondta ki rögtön barátom nevét és magához húzta és megölelte.
Egy kopasz és magas férfi jött ki és ölelte meg Jake-et.
-Anya. Apa.- kezdte.- Had mutassam be a barátnőmet. Zoella Sugg.
-Üdvözlünk Zoella.- fogtak kezet velem és beinvitáltak minket.
Miután megtörtént a bemutatkozás Jake-el felmentünk a régi szobájába. A falakat újságkivágások és poszterek borították. Lerakta a bőröndöket az ágyára és elkezdett kipakolni. Az eddig tiszta szobát olyan tíz perc alatt fogja átalakítani egy hurrikán sújtotta területre és még hasonlítani sem fog egy normál szobára. Zsebembe rezegni kezdett a telefon. A bátyám mosolygós arca nézett vissza rám a készülékből. Boldogan huppantam rá az ágyra és felvettem.
-Chris.- üvöltöttem bele a telefonba.
-Szia húgi.- nevet.- Attól, hogy én még LA.-ben vagyok te meg Leeds-ben nem jelenti azt, hogy olyan rossz a vonal. De mi van veled? Hogy vagy? Mit csinálsz? Mindent tudni akarok.
-Hát ami azt illeti nem Leeds-ben vagyok.- mondom. Ezt az apró kiruccanást elfelejtettem megemlíteni a családomnak. Kivéve Megan-nak. De ő itt van velem, vagyis most egy szállodában vannak de itt van.
-Akkor hol a picsába vagy?- kérdezett.
-Most éppen Floridában.- mondom.- Jake Miller-el vagyok és itt van velem Meggi is. Jake rapper és elhozott a turnéjára. Szilveszterkor pont LA.-be megyünk. Tölthetjük nálad az ünnepet?
-Szólhattál volna.- mondja hangjában hallom a megkönnyebbülést.- Persze, hogy jöhettek.
-Szeretlek Chris.- mondom neki.
-Én is.- mondja.- Na de milyenek lettek a vizsgáid?
-Átmentem mindegyiken.- felelem lelkesen.
-Nem volt nehéz a filmtörténelem?- kérdez.- Azon én elsőre elhasaltam.
-Ami azt illeti...- kezdtem bele újra.- Még meghatározatlan szakirányon vagyok. Nem biztos, hogy akarom ezt a filmes dolgot.
Hangosan felnevet és csak akkor hagyja abba amikor rájön, hogy én nem nevetek vele.
-Ugye most csak viccelsz?- kérdezett.
-Nem nagyon komolyan monda.
-Zoe! Tehetséges vagy és nagyon ügyes. Más nem kell. Majd én megadom neked a kezdő lökést és meg sem állsz a csillagokig.- mintha apámat hallanám. Csak eddig Chris nem volt ilyen.
-Chris értsd már meg végre.- dörzsölöm halántékomat.- Soha nem mondtam de itt az ideje. Nem akartam és nem is akarok rendező lenni. Ti erőltettétek...
-Mi soha semmit nem erőltettünk. 
-Dehogynem.- mondom.- Boldog Karácsonyt Chris. Szilveszterkor találkozunk.
Meg sem vártam, hogy elköszönjön csak kinyomtam a telefont. Jake csak döbbenten nézett és nem értette mi történik. Megráztam a fejemet és mélyen beszívtam a levegőt. Akkor ugrott csak be ma van karácsony estéje. 
-Hány óra?-kérdezem.
-Negyed hét.- mondja Jake.- Minden rendben Zoella?
-Nem.- rázom a fejemet.- Elfelejtettem ajándékot venni.

Negyvenöt perccel később Meggan-nal bóklásztam a Floridai plázában tökéletes ajándékot keresve mikor megakadt a szemem egy szépségszalonon. Végighúzom hajamon a kezemet és Megan felé fordulok. 
-Szerinted szőkén, hogy néznék ki?
Elmosolyodik és befelé tol a szalonba. Fóliákat dugdosnak a hajamba majd mosnak, szárítanak és készen is vagyok. Szőkén és még mindig ajándék nélkül. 
Bekopogok az ajtón amit Jake nyit ki. Elkerekedett szemekkel bámul és meg sem tud szólalni.
-Ne csak állj ott hanem segíts.- mondom és belenyomom a szatyrokat és már becsomagolt ajándékokat a kezébe. 
Felrohanok az emeletre és elfoglalom a fürdőszobát. Lezuhanyzok, sminkelek majd felöltözöm. Kicsit szokatlan, hogy egy szőke lány néz vissza rám de nekem nagyon tetszik. Valahogy így képzelem el az életet. Vakmerő kalandokkal és nem átgondolt tettekkel. Vagyis nekem ilyen. A családomnak már nem biztos. Kinyitottam az ajtót és Jake-el találtam szembe magamat.
-Gyönyörű vagy.- mondta.
Elmosolyodtam majd megöleltem. Egy csókot nyomva szájára lementem, hogy segítsek főzni az édesanyának. Megérkezett mindenki és körbeültük a Karácsonyfát a vacsora után. Jake húga is beesett így teljes lett minden.

Végignézve Jake családján kicsit olyan mintha otthon lennék. Igaz itt sokkal többen vannak de ugyan olyan szeretet fogad. Egy jó ideje csak Chris-el ünnepeltem a karácsonyt. Apa mindig ilyenkor rendezett olvasó-író találkozót vagy hasonlókat. Anyámmal talán egy karácsonyt töltöttem együtt akkor is be volt lőve és apa vigyázott ránk míg anya a hálószobájukban őrjöngött a szer hatása miatt. De itt minden tökéletes. Nagy családi vacsora és jó hangulat. Jake azt mesélte, hogy egy hónapja az apja elfogadta terveit és támogatja. Az én apám nem veszi figyelembe a terveimet. Örülök, hogy elküldött Leeds-be hisz megismerkedtem a barátaimmal és szerelmet is találtam de attól még, hogy élvezem a videók készítését (bár a YouTube csatornámról nem tudnak) még nem azt jelenti, hogy azon a pályán képzelem el magam. De szerintem ezt soha nem fogják megérteni.
-Zoella te jössz.- fordul felém Jake anya.
Én jövök az ajándékozással. Jake anyának egy gyönyörű ékszerdobozt vettem, apjának egy limitált kiadású konyakot, Janny-nek, a húgának fülbevalót vettem, Megan választott magának egy csinos kis toppot a Harries ikrek pedig kaptak egy egy vadonatúj kamerát amit a fejükre tehetnek.
-És végül Jake.- mondtam.- Boldog karácsonyt.
Átnyújtottam neki a kis dobozkát amiben egy óra lapult.
-Ez...ez húha.- mondta.- Köszönöm Zoe.
Hosszas csókja mindent elárult érzéseiről. Figyeltem ahogy átadja mindenki az ajándékát és ahogy a barátaim őrült sebességgel bontják ki ajándékaikat. Jake szülei már felmentek szobájukba és lassan már csak ketten maradtunk Jake-el. Belecsusszantam ölébe és fejemet mellkasára döntöttem. Hallgattam ahogy szíve ütemesen ver. Maga felé fordított és megcsókolt. Érzékien és lassan. Minden pillanatát élvezte. Felkapott és egészen szobájáig vitt. Ledobott az ágyra és vadul csókolt. Mellkasára tettem a kezemet és kicsit ellöktem magamtól.
-Jake ez a szüleid lakása.- mondom.
Megértette és bólintott.
-És tetszik az ajándékom?- kérdeztem.
-Imádom.- mondja.- Akárcsak téged.
-Láttad mit gravíroztattam bele?- kérdeztem.
Meglepetten leveszi a kezéről az órát és a gravírozott betűkön végighúzza az ujját. You are my everything. 
A mondat ami nekem szólt de neki is ugyan annyira. Mert ő az én mindenem. Egy puszit nyom a homlokomra és újra felveszi az órát.
-Mindjárt jövök.- mondja.
Eltűnik pár percre és egy piros masnis ajándékdobozzal tér vissza.
-Nem feledkeztem el rólad.- mondta.- Soha nem tudnálak elfelejteni.
-Pedig már azt hittem.- mondom.
Heart to heart Necklace vintage bronze, handmade retro necklace, Wholesale Necklace, the best gift for her Him | Handmade Bracelet, DIY Bracelets, Handmade Men BraceletsKikötöm a masnit és leveszem a doboz tetejét. Belepillantok és a nagy dobozban egy kisebb doboz majd egy még kisebb.
-Te most szórakozol velem?- kérdezem.
-Nyugi ez az utolsó.- nevet.
Leveszem a tetejét és belepillantok. Egy gyönyörű nyaklánc, parfüm és egy Jake Miller album. Minden amiről egy lány álmodik.
-Köszönöm.- ölelem meg és kiveszem a nyakláncot.- Segítesz?
Felfogom a hajamat és megvárom míg bekapcsolja.
-Tetszik?- kérdez.- A két szív minket szimbolizál!
-Imádom!
Hosszasan megcsókolt de egy kis szőrmók elkezdte nyalogatni a lábamat.
-Ja ő itt Tessa. A húgom kutyája.
Megsimogattam okos kis buksiját majd Jake letette az ágyról és újra nyakamat kezdte el csókolgatni...

2013. július 28., vasárnap

#8. Fejezet

Addig nyomta az ajtót befelé amíg utat nem tört magának és bejött.
-Jake takarodj!- mondtam.
-Végig sem hallgatsz.- mondja.
-Mit kéne végig hallgatnom?- kérdezem.- Azt, hogy elmond, hogy csak szexre kellettem mint eddig mindenki más? Vagy talán még azt is elárulod, hogy megbántad?
Kezemmel verni kezdem a mellkasát amit egy ideig hagy majd megfogja csuklómat és kényszerít ezzel, hogy szemébe nézzek. 
-Azért fagytam le, mert gyorsan történt.- vall színt.- Te vagy az egyetlen lány az életemben akivel nem szexeltem, hanem szeretkeztem. A különbség az, hogy ezt azért tettem, mert szeretlek. 
Google - inspiring picture on Favim.comMost ő lepett meg gyorsaságával. Egy együtt töltött éjszaka után kimondta, hogy szeret. Karomat átvetem nyakak körül és megölelem.
-Sajnálom.- mondom.- Sajnálom, hogy csak úgy lelépetem.
-Én is, hogy kiakadtam és, hogy nem csókoltam rögtön vissza.- mondja.- Most valami őrült fazonnak gondolhatsz, aki agresszív és paranoiás. Pedig nem csak szeretlek és félek, hogy egyszer megjön az eszed és lelépsz.
Megsimogatom a hátát és még közelebb húzom magamhoz. Felemelt és lábamat átkulcsoltam dereka felett. Belenéztem szemeibe.
-Még csak olyan 3 órája lehetünk együtt úgy gondolom.- mondom.- Nem tudom, hogy fog alakulni ez köztünk, mert ez eddig elég gyors és még soha sem voltam szerelmes. De ez úgy érzem, hogy szerelem. Igaz eddig csak barátok voltunk csak és rögtön belevágtunk ebbe az egészbe de mégis olyan mintha már ezer éve itt lennél nekem. Szeretlek.
Arca vonásai ellágyulnak és mosolyra húzódnak ajkai. Apró puszikat ad számra.
-Én is szeretlek bébi.- mondja közben.

Emberi kinézettel lépek ki a fürdőből. Mért vagyok én állandóan a fürdőben? Nem volt időm gondolkodni, mert Megan-nal találtam szembe magam. Idegesen méregetett.
-Te ribanc! Lefeküdtél vele és nekem el sem mondtad?
-Nem volt időm!- védekezem.
-Dobhattál volna egy üzenetet.- mondja. -Épp dugunk köszi, hogy eddig tartottad bennem a lelket!
Felnevetek a nevetséges üzeneten mire barátnőm is meglágyul és velem nevet. Finn lépett be a szobába és pár csomagot akart még levinni a szobából.
-Mi ez a jókedv hölgyek?
-Szerelmesek vagyunk.- mondtuk. Majd beiktattunk egy nagy ölelést. Lecipeltük a bőröndöket a buszba és meg sem álltunk Floridáig.
-Akarsz vezetni?- kérdezett Jake a buszban.
-Nem tudok vezetni.- mondom.
-Nincs jogsid?- kérdezi.
-Nincsen.
Túldramatizálva a helyzetet lefekszik a földre és úgy tesz mintha haldokolna. Nevetve fogom a fejemet.
-Gyere megtanítalak.- mondja miután kiszórakoztat magát.
-És mégis hol?- kérdezem.- A buszon?
-Igen.
Én csak viccnek szántam de ő nem. Megfogja kezemet és magával húz a vezető ülésig.

Leült az ülésbe és belehúzott az ölébe.
-Ez a gáz, ez pedig a fék.- mondja.- Ezek a legfontosabbak. Én váltok meg kezelem a pedálokat te csak vezess.
Viccesen éreztem magam. Úgy figyelt rám mint egy gyerekre pedig ha tudná, hogy 15 éves korom óta motorozom. Az majdnem ugyan olyan nem? Csak nincsen benne ilyen sok pedál. Derekam köré fonta egyik kezét és nyakamat csókolgatta.
-Így nem tudok koncentrálni.- mondom.
Eléggé elfáradva mentem vissza a busz végébe és huppantam le a kanapénak kinevezett részre. Elnyújtózva néztem a tévét addig míg Jack, Finn és Megan meg nem jelent. Megan a kezembe nyomta a kamerát amit nemrég kértem, hogy hozzon be nekem.
-Gyertek ide.- mondtam nekik. Szót fogadva odaültek mellém és mint belefértünk a kamerába.
-Zoella jelentkezik videó naplójával Jake Miller karácsonyi turnéjáról. Floridába tartunk ez a második nap. Ma volt részem jóban mint például egy gyönyörű vallomás és vezethettem egy kicsit a buszt is. Valamint rosszban is, mert nem aludtam már egy jó ideje. Itt vannak velem barátaim is.
-Hali.- köszönt először Megan.
-Mizu?- intett a kamerába Jack.
-Helló!- mondta végül Finn.
Kimásztam Finn öléből ahol eddig ültem és elindultam kamerámmal a busz végétől az elejéig.
-És végül itt van velünk Jake Miller is.- léptem oda mellé.- Jake-ről annyit, hogy remek hip/hop énekes és rapper. Valamint remekül csókol.
Közel hajoltam hozzá és megcsókoltam. Közben kezemben még mindig ott volt a kamera.
-Sajnálom lányok de már foglalat a szívem.- mondja Jake.
Összecsuktam a gépemet és feltöltöttem a videót a laptopomra. Összevágtam és kicsit szerkesztettem. Volt mikor Finn segítségét kértem de mire valók a legjobb barátok?

A színpad jobb oldalán álltam fényképező gépemmel a kezemben és vártam, hogy Jake az utolsó száma után lemenjen a színpadról és akkor újra együtt lehessünk.
-Az utolsó számomat egy csodálatos lánynak küldöm akit szeretek.- monda és felém pillantott.
Belekezdett Let You Go számába és az utolsó sornál felém fordult és rám mutatott:
-You're my everything.
Testemet elöntötte a forróság. Eddig elég sok oldalát megismertem barátságos, flörtölős, ideges, féltő, bátor, vicces, laza de az összes közül a kedvencem az lett amikor édes. Ez valami új amiben eddig nem volt részem, mert eddig soha nem voltam még igazán szerelmes. Igaz voltak fiúk akikkel elmentem randizni de itt meg is álltam. Nem volt soha még barátom aki fogta a kezemet és a gimiben elkísért az egyik órámról a másikra. Vagy aki egészen hazáig kísért és megnevettetett. Jake lett mindenben az első. Kivétel a csókban. 10.-esként kaptam az első csókomat egy Bob nevű focistától. Csak azért csókolt meg, mert megkértem rá, utána nem is beszéltünk és nem is csókolóztam senkivel. Szóval Jake az első igazi kapcsolatom.

A Miller ház előtt állunk és még egy utolsó mély levegőt veszek.
-Nyugi.- mondja.- Biztos, hogy bírni fognak. Jó ízlésük van, mint nekem.
Nevetve megráztam a fejemet és becsöngettem.