2014. január 3., péntek

#3. Kötet 14. Fejezet

Drága olvasóim!
Szeretnék mindenkinek először is Boldog és Sikerekben gazdag Új Évet kívánni!
Köszönöm szépek, hogy minimum 1x benéztél ide 2013-ban és jó szokásodat '14-ben is folytasd! ;)


xoxo,
 Dreamy Girl~

--------------------------------------------------------------------------------

Kedves Zoe!


Dear bestfriend ...Amikor ezt a levelet felbontod, már nem leszek ott, hogy letöröljem a könnyeidet. De soha ne feledd, ha az égre fel nézel, akkor meglátsz, mert én mindig ott vagyok. Nem is tudom mivel kezdjem. 3 éves voltál, mikor először találkoztunk. Emlékszem ugyan olyan macink volt, rögtön a legjobb barátnőm lettél. Együtt játszottunk és az idő mindig csak elrepült. A fűben hevertünk és meséltél nekem, már akkor tudtam, hogy a legkreatívabb ember vagy, akit csak ismerek. Ezt meg is mutattad a világnak, amikor elkezdtek a videózást. Hányszor is rángattalak el a laptopod elöl édes jó istenem! Azt viszont nem köszöntem meg elégszer, hogy összeszedtél egy buli után és hazavittél. Nélküled lehet, hogy már hamarabb itt lennék, fent a menyben vagy a pokolban, azt nem tudtam megírni, de majd egyszer elmondom. Előbb-utóbb!

A tinédzser éveim miattad lettek tökéletesek. Nem kellett oltári nagy buli, alkohol vagy drog ahhoz, hogy jól érezzem magam, csak te! Ha lepillantasz akkor még mindig ott van a legjobb barátnős tetkó, amit 17 évesen varratunk mindketten magunkra. A sírban is viselem, mert megígértem, hogy örökké azok leszünk. A laptopomon (a jelszó még mindig ugyan az) találsz egy mappát Saját zenék néven, ha szeretnéd hallani a hangomat, akkor csak hallgasd meg. Van egy szám, ami rólad szól, szerintem egyszerűen meg fogod találni. 
És mi lesz a filmmel? Megcsinálod nekem? Tudom, hogy most elképzeled, ahogy éppen kiskutyus szemekkel nézek rád és könyörgöm. Ne nevess, még a sírból is jobban ismerlek, mint bárki más.
Tudom, hogy ha ideges vagy akkor a kezedet tördeled, ha szomorú vagy, akkor kiabálsz valakivel vagy sírsz esetenként sírva kiabálsz. Már az első alkalomkor, amikor Jake-et megláttad szerelmes lettél és még nekem is tagadtad, pedig én már előtted tudtam, haha! 
És ne is forgasd a szemeidet!!
Amandának is hagytam egy levelet, majd csak 15 éves korában vagy később nyissa ki, kicsiként még nem értené. Arra szeretnélek, még kérni, hogy sok időt legyél anyámékkal. Most már te vagy nekik az egyetlen lányunk, mert tudod, mindig is az én nővérkém voltál. Néha jobban szerettek téged, mint engem. Ha bármi problémád lenne fordulj csak hozzájuk de hozzám is bátran jöhetsz, már nem megyek sehová! 
Jack-ra figyelj és ne hagyd neki, hogy sokat igyon. Akkor valami elviselhetetlen. Mond neki, hogy ismerjen meg új embereket és legyen újra szerelmes. Attól még, hogy szeret én már nem jövök vissza, de neki még maradnia kell és nem élheti túl egyedül. Biztasd. 
Ez rád is igaz! Találj új legjobb barátnőt, mert én már nem tudok segíteni! 
Utolsó soraimban szeretnék MINDENT megköszönni és legjobban azt, hogy a barátnőm voltál. Ennél nagyobb ajándékot nem tudtam volna kapni az élettől. Hiányzol már most, szerencsés ember lesz az, aki az új legjobb barátnődnek mondhatja majd magát. Maradj olyan amilyen és élvezd az életet helyettem is. Légy az, aki szeretnél. Legyenek álmodozók a lányaid, mert igen két lány boldog anyukája vagy. Vidd őket rendszeresen orvoshoz és valósitsd meg egy álmomat! A fiamnak találj egy rendes feleséget! Olyat, akit te is a fiad mellé elképzelnél. 
Egy élmény volt veled az élet! Miattad lettem az, aki! Harcolj keményen mindenért, mert a jó dolgok nem ingyen lesznek és szeres mindenkit még keményebben, mert ilyen barátai, családja és szerelme csak egyszer adatik meg az embernek! Élj vele! 

Ölellek és csókollak még a sírból is a legjobb barátnőd örökké,
Megan